می توانید خود را در حال مذاکره تلفنی تصور کنید؟ اگر تجربه ای در زمینه تجسم نداشته باشید، احتمالاً تصویری آشفته به ذهنتان می آید. تصور کنید که در حالات مختلف و در حال استفاده از تکنیک های مذاکره ی متفاوت قرار دارید. احتمالاً استفاده از یک چک لیست می تواند اثربخشی مذاکره تلفنی تان را بالا ببرد.

استفاده از چک لیست در مذاکرات تلفنی

در زمان مکالمه احتمالاً درحال انجام کارهای دیگری مانند راه رفتن یا دویدن برای رسیدن به جایی دیگر، تلاش برای گذاشتن چیزی در کیف یا ساک و یا خارج کردن آن باشید، و یا شاید گوشی را در حالت اسپیکر قرار داده و به سایر کارهای خود نیز برسید.

استفاده از چک لیست قبل از مذاکره تلفنی می تواند ایده خوبی باشد. چک لیست شامل فعالیت هایی است که قبل از قرار گرفتن در موقعیت مذاکره و زمانی که با شما تماس گرفته می شود باید درنظر گرفته شوند .

وقتی کسی با شما تماس می گیرد باید مراحل مورد نیاز را با دقت انجام دهید. هدفتان از صحبت ابتدایی باید این باشد که تا حد ممکن اطلاعات کسب کنید. علت این است که خود را آماده کنید تا درمورد نیازهای آنها صحبت کنید، شما باید هدف آنها از مذاکره را درک کنید، اینکه چه چیزی از اولویت بالاتری برای مشتری برخوردار است: قیمت مورد نظر ، حجم کالا و مدت زمان تحویل

1. استفاده از چک لیست بعنوان بخشی از مذاکره تلفنی

وقتی که اطلاعات موردنیاز برای مذاکرات تلفنی را کسب کردید، باید چک لیست خود را فراهم کنید تا بتوانید به بهترین شکل در تعاملات خود استفاده کنید. علت ایجاد چک لیست این است که قطعاً مایل نیستید در حین مذاکره چیزی را از قلم بیاندازید.

چک لیست چیست ؟ و چرا باید چک لیست تهیه کنیم؟

چک لیست همان مواردی است که باید به ترتیب در مورد آنها صحبت کنید. وقتی چک لیست خود را تهیه کردید، برای یک مذاکره تلفنی آماده تر می شوید ، چون در حین مذاکره باید تمام موارد مورد نیاز را بدانید. اگر اطلاعات مورد نیاز را داشته باشید در طول مذاکره مجهزتر بوده و قدرتمندتر ظاهر خواهید شد.

یکی از نقاط ضعف مذاکرات تلفنی این است که ما مجبور نیستیم به بهترین شکل ممکن رفتار کنیم. از آنجایی که طرف مقابل، ما را نمی بیند اغلب مواقع در حین مکالمه، کارهای دیگری نیز انجام می دهیم. که می تواند باعث حواس پرتی شده و حتی چیزهایی که برایمان مهم اند را فراموش کنیم.

بهتر است که اصول مذاکره تلفنی را در دو مرحله اجرا کنیم. ابتدای مکالمه را باید فرصتی بدانیم برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز خود و درمورد چیزی که آنها می خواهند مذاکره کنند(اهداف مذاکره شان). سپس از این اطلاعات برای ایجاد چک لیست استفاده کنیم. این چک لیست می تواند در مکالمه بعدی مورد استفاده قرار گیرد و ما را مطمئن سازد که هرچه را در بین مذاکره می خواستیم، انجام دادیم(اهداف خود).

حتی یک مذاکره معمولی نیز می تواند بسیار پیچیده شده و درگیر موارد بسیاری گردد. استفاده از تلفن برای مذاکره کمی کار را سخت تر می کند. به همین علت است که استفاده از چک لیست اهمیت یافته و به ما کمک می کند با دانستن هدف مان وارد مذاکره شویم و به ما اطمینان می دهد تمام نکات مورد نظر خود را انجام دهیم. قبل از تماس تلفنی بعدی خود یک چک لیست تهیه کنید.

2. برای تاکتیک های ممکن آماده باشید.
اگر شخص مذاکره کننده را بشناسید، راحت تر می توانید از تکنیک های موثر در مذاکره استفاده کنید. به عنوان مثال، اینکه فردی همیشه درخواست های زیاد و نامعقولی دارد به شما کمک می کند برای رودر رو شدن آماده باشید. در غیر اینصورت باید تقاضاها و تاکتیک های ممکن را درنظر داشته باشید تا غافلگیر نشوید.

3. قدرت خود و نیاز آنها را بررسی کنید.

قبل از برقراری تماس، خواسته های خریداران را لیست کنید. برای مثال، اینکه از لحاظ احساسی چه می خواهند، شما چه چیزی دارید و چه می خواهید. ممکن است بدانید این خریدار همیشه سعی می کند قیمت را کاهش دهد، اما همچنین می دانید که در موضع قدرت هستید زیرا تنها کسی هستید که چنین کیفیتی را ارائه می کند.

4. به جای قیمت، چیزهای دیگری که قابل مذاکره هستند را تعیین کنید.

نیروهای فروش بی تجربه و بدون اعتماد به نفس یا تنبل راحت ترین راه را انتخاب می کنند و به محض اینکه حس کنند شخص مقابل به دنبال یک معامله خوب است، قیمت را پایین می آورند. به جای این کار تعیین کنید چه چیزی را می توان به خریدار ارائه کرد؟ چیزی که برای آن ها از ارزش بالایی برخوردار بوده، اما برای شما هزینه اندکی به همراه داشته باشد. برای مثال: زمان ارسال کالا، مدت زمان گارانتی وتقسیم بندی کالا ، درج برند و لوگو و .

برخی توزیع کنندگان و تامین کنندگان علاقه مند به محصولات جدیدی هستند که مشتریان آن ها را ندارند. این می تواند باعث ایجاد ارزش شده و به مشتری امکان تست کردن آن محصول را بدهد و در نتیجه به خریدهای آتی منجر شود.

5. اهداف خود را تنظیم کنید.

برای هر ارتباط در نظر بگیرید که میخواهید چه اقداماتی انجام دهید و به چه نتایجی در مذاکره برسید

6 . اهداف بالا و تنظیم حداقل ها

بزرگ فکر کنید. والاترین هدف ممکن را تنظیم کرده و علت آن را نیز مشخص کنید. علاوه بر این محدودیتهایی را نیز تعیین کنید که می خواهید به آنها برسید، با اینکار خواهید دانست که چه اقداماتی را باید انجام دهید و چه میزان انرزی و زمان باید صرف تکمیل فرایند مذاکره کنید .

7 . جمع آوری اطلاعات

هرچه بیشتر بدانید بهتر است. هرچه اطلاعات شما در مذاکره بیشتر باشد، بهتر مذاکره را پیش برده و به نتایج دلخواهتان زود تر خواهید رسید .

8. بیش از حد اطلاعات ندهید.

سعی کنید در مذاکره به عنوان نماینده فروش تازمانی که درخواست از مشتری نبوده امتیاز مالی ندهید . به عنوان مثال نگوید : "هزینه این محصول x مقدار است اما من می توانم آن را کمی کاهش دهم" و اطلاعاتی دهید که باعث شود مشتری امتیاز بیشتری بخواهد . (فروشنده خوب، بیشتر گوش می دهد و کمتر حرف می زند)

9 . اختلاف قیمت را تقسیم نکنید.

این طبیعت انسان است، اما هزینه دارد. بگذارید از جنبه ریاضی نگاه کنیم. مبلغ مورد نظر شما 100 هزارتومان است. آنها به شما 70 هزارتومان پیشنهاد می دهند. شما می گویید90 هزارتومان و آنها حساب می کنند که این تقسیم عادلانه است. تاکتیکی که می توانید اجرا کنید: با صدایی ناراحت بگویید "من می توانم مبلغ را 95 هزارتومان حساب کنم". این احتمالا بهتر از این است که 70 هزارتومان یا کمتر از این مبلغ شود.

10 . امتیازهای خود را معامله کنید.

در مقابل هر امتیازی که می دهید، حتماً امتیاز دیگری دریافت کنید. اگر به آنها قیمت بهتر می دهید از آنها تعهدی برای سفارش خرید بیشتر بگیرید. تاکتیکی برای اجرا مورد قبلی می باشد. قبل از موافقت با موضوع مورد درخواست طرف مقابل، درباره آنچه که در مقابل دریافت خواهید کرد تعهد بگیرید.

"اگر بتوانم درخواست شما را در خط اول قرار دهم آیا سفارش را به میزان ۵۰۰ عدد افزایش می دهید؟"

تمامی نکات بالا به صورت وحی منزل نبوده و می توانند به تناسب هر مذاکره دستخوش تغییر شوند.تسلط شما به عنوان یک مذاکره کننده بر تمامی تکنیک های بالا می تواند دستتان را در مذاکرات مختلف باز گذاشته تا بتوانید به تناسب هر مذاکره بهترین نتایج را به دست آورید. یک مذاکره کننده خوب (چه تلفنی چه حضوری) تنها با خواندن ترفندها نمی تواند به خواسته های مورد نظر دست یابد، تسلط در مذاکره نیازمند تکرار در استفاده از ترفندها و قوانین آن در هر بوده و تنها راه رشد در این زمینه، تمرین تمرین و بازهم تمرین است.

منابعی برای مطالعه بیشتر در زمینه سئو و بهینه سازی سایت

http://seobaz5.parsiblog.com

http://seoweb.novinblog.net

http://seo555.parsiblog.com

http://seowebmaster1.parsiblog.com

http://seosazan99.parsiblog.com

http://seokaran5.parsiblog.com

http://seobaran.parsiblog.com

http://seokaran99.parsiblog.com

 

10 ویژگی برای داشتن یک مذاکره تلفنی موفق

اپلیکیشن یعنی چی و چه کاربردی داره؟

اپلیکیشن چیست؟

مراحل طراحی اپلیکیشن

اپلیکیشن و کاربردهای آن

مذاکره ,لیست ,چک ,مورد ,استفاده ,تلفنی ,چک لیست ,استفاده از ,است که ,می تواند ,و به

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


مطالب اینترنتی مطالب اینترنتی یافته های شخصی من طراحی سایت azadehmusic Patricia's info فروشگاه اینترنتی دیاتل seowebdesign Dennis's receptions 102325104
دزدگ